Nye innovasjoner innen tilberedt mat: Nongdinghui ferskvare etablerer en komplett forsyningskjede i Nanjing

De siste årene har mattrygghet blitt et fokuspunkt for offentlig interesse og politikkstøtte, med flere og flere selskaper som målretter denne trenden og aktivt utvider sine industrielle layouter.Nylig har Hubei Nongdinghui Technology Co., Ltd., fra den fruktbare regionen fisk og ris, vært spesielt aktiv på denne arenaen.

Industrinyheter rapporterer at den 26. september vil Nongdinghuis Jiangsu-partner, Jiangsu Xiandinghui, være vertskap for Nongdinghui Nanjing City Partner Launch Conference og Jiangsu Xiandinghui Fresh Produce Full Supply Chain Safety Loop-lansering på Buckingham Palace Hotel i Nanjing.Dette betyr den offisielle lanseringen av Nongdinghuis lokale økosystem i Nanjing, og tilbyr innbyggerne en tryggere matopplevelse.

Det er kjent at med muligheten for den andre industrialiseringen av landbruket har gårdsfabrikker, sentralkjøkken og kjølekjedelogistikk blitt etablert med suksess over hele landet, og legger et utviklingsgrunnlag av høy kvalitet for tilberedt matindustri.

Ved å utnytte et tiår med digital samfunnserfaring og et solid grunnlag på tre år i en full forsyningskjedesikkerhetssløyfe for ferske råvarer, har Nongdinghui raskt ekspandert over hele landet på bare tre år.Økosystemet spenner over Wuhan, Yichang, Shiyan og Anlu i Hubei;Shenyang og Dalian i Liaoning;Nanjing i Jiangsu;Hangzhou i Zhejiang;Hefei i Anhui;og Shenzhen, Dongguan og Guangzhou i Guangdong, blant andre byer.

Det er verdt å merke seg at mens Nongdinghuis ferskvareindustri faller inn under tilberedt mat, skiller den seg betydelig fra tradisjonell tilberedt mat.Alle rettene har en ferskhetsperiode på kun 3-5 dager og inneholder ingen konserveringsmidler, noe som sikrer matsikkerhet som hjørnesteinen i selskapets utvikling.De har en storslått visjon om å ivareta spisebordene til 1,5 milliarder mennesker.Bransjeeksperter har lagt merke til at Nongdinghuis innovative modell vekker oppsikt og skaper refleksjon i bransjen.

Det antas at med implementeringen og driften av Nongdinghuis fulle sikkerhetssløyfe for forsyningskjeden for ferske råvarer i Nanjing, vil denne nye typen trygg matopplevelse bli foretrukket av mange forbrukere.Det vil også tilby innbyggerne i Nanjing nye muligheter og flere valgmuligheter i deres spiseforbruk.


Innleggstid: Jul-04-2024