Tilpassede isolerte matleveringsposer er tilgjengelige

I dag er matlevering den nye normalen, enten det er fra favorittrestauranten, matbutikken eller måltidspakken din.Det er enklere enn noen gang å få deilig, fersk, sunn (eller usunn!) mat levert på døren, men hvordan sikrer selskaper at bestillingen din holder seg varm under transport til du tar den med innendørs?Det er her isolerte måltidsposer kommer inn.
Hvis du er i matfraktbransjen – enten det er varm takeaway, kalde grønnsaker eller noe i mellom – vet du viktigheten av å holde disse varene ved riktig temperatur.Ellers vil kundene dine bli gale eller syke, eller begge deler.
Vår nåværende kunde i matleveringsbransjen utfordret oss til å finne en isolert dagligvarepose som ville holde seg lukket, ikke bare holde varene ved riktig temperatur lenger, men holde nysgjerrige skap unna.Vi pleide å ha en pose som passet regningen, men den var veldig stor og for stor for de fleste bruksområder utenom dagligvarehandel.
Så da vi prøvde å oppfylle alle disse kravene, tok shanghai huizhou industrial co.ltd utfordringen.For noen måneder siden la vi til ytterligere tre isolerte måltidsposer.De har glidelåser på tre sider og er dimensjonert for å passe forskjellige størrelser for takeaway-beholdere.

Leveringspose for matisolasjon

Leveringsposen vår for matisolasjon er så funksjonell at leveringstjenester for måltider vil elske den.Sidelommer er perfekte for å holde menyer, fakturaer eller annen relevant informasjon.Et visittkortvindu på lokket hjelper sjåførene med å spore veskens eier, og den forsterkede konstruksjonen er bygget for å vare!

Leveringspose for matisolasjon2

Zip Top Insulated Grocery Bag er veldig lik vår termiske pose for måltidsforberedelser med to bemerkelsesverdige unntak.Den har alltid vært litt på den lille siden, men den har et firkantet lokk med glidelåser på tre sider og en kubeform når den er fylt - legger til bulk for å kompensere for den litt mindre veksten.Nok en pose perfekt for takeaway-beholdere for deilige godbiter!

Leveringspose for matisolasjon3

Endelig har vi den varme kalde termoposen.Et helt annet materiale enn de to første.Den er trelags, med et plasthåndtak på toppen, og den enkle konstruksjonen holder den til konkurransedyktige priser.Du kan se det i supermarkedet, dagligvarer, grønnsaker, frukt, ferskt kjøtt, så lenge det er et produkt med temperaturkontrollkrav, kan det sørge for at ferskvarene dine er ferske de siste 1-2 timene fra supermarkedet til din hjemmeadresse Frossen tilstand, og trenger ingen is og isposer.

Tre isolerte matleveringsposer.Tre distinkte karakterer.Hvilken er best for din bedrift (og din takeaway-beholder?)?gi oss beskjed!


Innleggstid: Jun-07-2023